Velkommen til Brandfolkenes Organisation.

Vi tilbyder medlemskab til alle ansatte i de Danske beredskaber Fuldtid, Deltid, Frivillige, Service medarbejdere samt støttemedlemmer.

  • Brandfolkenes Organisation (BO) er en upolitiske fagorganisation for Brandfolk, reddere og servicefolk i beredskaberne. Brandfolk fra lufthavnene, søværnet og flyvevåbnet er også velkommende.

Det er BO’s målsætning, at samle alle i redningsberedskaberne i Danmark og Grønland. BO er en brancheorganisation, som udelukkende arbejder for og med ansatte i redningsberedskabet, og dette er der ingen andre fagforeninger, som tilbyder. Vi har eksisteret som faglig organisation for brandfolk siden 1898.

Brandfolkenes Organisation :

  • Vi ved hvad vi taler om, af brandfolk – for brandfolk – ingen andre faggrupper ved nok om vores Fag.
  • Sikrer at der er konstant er fokus på vores branche og tilbyder rådgivning fra kompetente folk, der er uddannet inden for samme branche som dig.
  • Mener, at brandfolk og redder skal sikres et sundt psykisk og fysisk arbejdsmiljø, overenskomster så alle opnår den bedst mulige løn-, ansættelses- og pensionsvilkår.
  • Tilbyder adgang til privathospitaler med vores sundhedsordning m.m.
  • Har kun fokus på dig og dit fag, syntes du det lyder som en god ide – så glæder vi os til at byde dig velkommen.

Jo flere medlemmer, jo stærkere står vi, når der skal forhandles. 

Vi har været fagforening for ambulance og brandpersonale i mere end 123 år. Brandfolkenes Organisation blev stiftet i 1898, og har siden den 7. januar 1922 udsendt fagbladet ”Brandmanden”. I dag udgiver vi alle nyheder på vores hjemmeside og Facebook. BO samarbejder på tværs af lande i EU, i 1937 startede samarbejdet med Nordiske Brandmænds Studie dage (NBS) med deltagelse af Sverige, Island, Norge og Finland. Og i 2010 startede vi samarbejdet med European Fire Fighters Unions Alliance EFFUA & IFFUA.
Brandfolkenes Organisation er i gang med en masse nye tiltag. Vi har bl.a. et samarbejde med Landsforeningen for PTSD og eksklusiv adgang til forsker inden for Brand cancer.